Yves Saint Laurent

Akrylmålning med inspiration från Yves Saint Laurent! Tavlorna finns på Jardin Majorelle i Marrakesh. Om ni åker till Marrakesh MÅSTE ni till Majorelle, det är en av de vackraste platserna jag någonsin besökt. En helt fantastisk trädgård, men bäst är nog det blåa huset...

Favoriten från YSL är Mondrian-klänningarna från 1965, magiska, en gång i tiden klädde jag mig bara i 60-tals kläder, men mer om det en annan gång!

Painting in acrylic, inspiration from Yves Saint Laurent! You can find the paintings at Jardin Majorelle, one of the most beautiful places I ever have been to. A fantastic garden, but best of all is the blue house in the middle...

My all time favorite by YSL are the Mondrian dresses from 1965, magical, once I used to dress only in clothes from the 1960´s, but more about that another time!