Posters

Här är två planscher som finns i mitt hem. Den större kommer från "La Central del Raval", en bokhandel i Barcelona som är sjukt nice! De har böcker (såklart) men också massa små roliga, fina små prylar. La central ligger i Raval, typ mitt emot Casa Camper-hotellet och nära MACBA.

Den mindre är reklam för en teater som spelades i min hemstad Köping. Kommer inte ihåg om jag var på den själv, tror den kan ha spelats innan jag föddes, men har starka minnen från att den suttit uppe på väggen i hemmet. Jag frågade min mamma om vi hade kvar planschen för något år sedan, men hon hittade den aldrig. Min lillasyster hittade längre fram en tavla i källaren som hon och sin pappa hade målat tillsammans. När hon skulle byta ram på den satt även denna plansch kvar bakom, så nu har jag den hemma!

...

This is two posters that I have in my home. De bigger one I bought from "La Central del Raval", a bookstore in Barcelona that I love! They have books (of course) but also a lot of small fun stuff. You can find La Central in Raval, near Hotel Casa Camper and MACBA.

The smaller one is a poster for a theater play in my hometown Köping. I don´t remember if I ever saw it, i think it was before I was born, but I do have strong memories from the poster up on the wall. I asked by mom about the poster a couple of years ago, but she never found it. When my little sister went through the basement later on, she found a picture that she and her dad painted together, and in the frame she also found the poster, so now I have it at home!