Favourite dresses part 1

När jag var typ 17 år ville jag se ut som Twiggy, hade hennes korta frisyr, smink och klädde jag mig nästan enbart i 60-tals kläder.  Jag älskar fortfarande 1960-talet, det är utan tvekan bästa inspirationen för hår, smink och kläder!

Därav är min garderob full av klänningar, som knappt får plats. Ändå är det helt omöjligt att göra sig av med dem, och ännu mer omöjligt är det att låta bli att köpa fler. Den rosa tror jag att jag köpte på Stadsmissionen vid nytorget för ca 1 år sedan, eh, där jag också råkade köpa två till senast igår...

    Photography and digital drawing

 

Photography and digital drawing

When I was 17 I wanted to look like Twiggy. I had her short hair, make up and dressed only in clothes from the 60´s. I still love the 1960´s, it´s without doubt the best inspiration for hair, make up and clothes! 

That´s why my wardrobe is full of dresses. Still I can´t get rid of any of them, or resist to buy new ones. The pink one I bought at a second hand-store in Stockholm about a year ago, where I also happen to buy two more yesterday, oops...