LXLS

     Graphite, watercolor and digital editing

 

Graphite, watercolor and digital editing

Nu när det är varmt är det nice att gå ut och rita, istället för att bara sitta inne vid ritskärmen... Och när annan inspiration är som bortblåst kan man ju alltid gå tillbaka till ansikten och göra lite modeillustrationer, perfekt att rita utomhus i solen! 

Gå in och signa upp på LXLS som öppnar snart igen, där kommer ni att hitta både den grymma jumpsuiten från Proenza Schouler och deras egna leopard-trench!

Now when it´s varm outside I go outside to draw, instead of just drawing on the pen display. And when the inspiration is gone you can always go back to drawing faces, and add some fashion illustrations. Perfect in the sun!

Sign up at LXLS that opens up again soon, there you will find both the fantastic jumpsuit from Proenza Schouler and their own the leopard trenchcoat!