Happy Easter!

Smycken, perfekta för påsken! Hittade någon som skrivit om krympplast för ett tag sedan och smyckena är resultatet av det. Så roligt att pyssla med, klipper ut formen i tunna ark, färglägger och stoppar in i ugnen där de krymper och blir hårt. 

På tal om påsken, ett nytt vårtecken...

Äter för mycket godis, tycker att kläderna känns trånga, börjar träna (typ 3 gånger), hittar resterna av godiset och inser där och då att det är roligare att äta godiset än att träna!? 

Accessories, perfect for Easter! Found a site a while ago about krympplast (don´t know the english word?! ). The accessories are a result of that! So fun, you cut out your shape, color it and then put it in the oven where it shrinks and hardens.  

Talking about eastern... Have you been eating a little to much candy?