Animals

djdh.jpg

Är på gång och ska rita fler djur, fast nu blir det något annat än nordiska! Det är nice att använda lite olika tekniker, så blir det inte långtråkigt och jag får röra på mig medan jag gör dem. Först slappa i soffan framför TV:n när jag ritar och målar, sen pausa medan jag väntar på att färgen ska torka. När de är torrt kan jag scanna vid matbordet och sätta ihop dem vid ritskärmen i det lilla abetsrummet. Det måste ju bli nästan lika bra som att träna eller ta en långpromenad, eh, eller hur?!

About to make some more animals, not nordic this time however. It´s nice to use some different techniques, less tediously and I get to move around while doing them. First chill in the sofa while drawing and painting och then wait for the watercolor to dry. When it´s dry I scan it by the dining table and then but it together on the tablet in the workroom. Almost as good as exercise!